ԿԱԹՆԱՇՈՌՈՎ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿ

915841

Հարկավոր է

ձու 3 հատ

շաքարավազ 200 գրամ

կարագ 100 գրամ

փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ

ալյուր 1.5 թեյի բաժակ

Կաշա 1 թեյի գդալ

COM_CCK_cranberries 200 գրամ

կաթնաշոռ 500 գրամ

Պատրաստման եղանակը

Պատրաստում ենք հիմքը. ձուն շաքարավազի հետ խառնել: Ավելացնել կարագը, հարել: Ավելացնել ալյուր ու փխրեցուցիչ, խմոր հունցել: Խմորը կլինի փափուկ: Փաթաթել խմորը թաղանթի մեջ ու դնել սառնարան 30 րոպե: Պատրաստել միջուկը. Կաթնաշոռը հարել ձվի ու շաքարավազի հետ: Ավելացնել մանրաձավարը, լոռամիրգը, մի քիչ զարդարելու համար թողնել, խառնել: Խմորը սառնարանից հանել, դնել ձևակի մեջ: Ձեռքով դնել ձևակի հատակին: Դնել կաթնաշոռային-լոռամրգային միջուկը: Մնացած լոռամիրգը միջուկի վրա: Թխել 50-60 րոպե 180 աստիճան ջերաստիճանում: