ԼԻՄՈՆՈՎ ԿԵՔՍ

Lemon-Cake-Levana-CooksՊատրաստման համար հարկավոր է՝

ալյուր 1 թեյի բաժակ

շաքարավազ 1 թեյի բաժակ

կարագ 200 գրամ

 կիտրոն 1 հատ

ձու 4 հատ

սոդա 1 թեյի գդալ

վանիլ

Պատրաստման եղանակը՝

Կիտրոնի կեղևը մանր քերիչով անցկացնել, հյութր քամել: Կարագը հալեցնել, խառնել շաքարավազի հետ, ավելացնել վանիլինը, ձվի դեղնուցները, կիտրոնի հյութը, կեղևը, ալյուրը, սոդան: Սպիտակուցները հարել մինչև փրփրելը և ավելացնել խմորին: Թխել ջեռոցում 30րոպից 1ժամ: