Ինչպես պատրաստել յոգուրտ

Strawberry-fruit-dip

Սկզբում եռացնել կաթը և թողնել, որ սառչի 43-44° ջեմության պայմաններում: Առանձին տարայի մեջ լցնել քիչ քանակությամբ յոգուրտ, որը կաթի հարաբերությամբ պետք է լինի 12-15%: Տնային պայմաններում պատրաստվող յոգուրտը կլինի բնական՝ առանց կոնսերվանտների, օսլայի և ներկանյութերի: Այսպիսով կաթը լցնել յոգուրտի վրա (1 բաժին կաթ 3 բաժին յոգուրտի համար ) և խառնիչով խառնել ստացված զանգվածը: Այնուհետև կաթով յոգուրտը լցնել բանկան, փակել կափարիչով և դնել սենյակի ամենատաք հատվածում: Երեկոյան դնել այն սառնարանում: Իսկ ահա առավոտյան յոգուրտը պատրաստ կլինի և հեշտությամբ կարելի է գդալով հանել բանկայից:

ChocolateGreekYogurtMousse

yogurt