ԽՈՀԱՆՈՑ

ԵԼԱԿԻ ԼԻՄՈՆԱԴ. ԱՄՌԱՆ ԼԱՎԱԳՈՒՅՆ ԶՈՎԱՑՈՒՑԻՉԸ

16. 06. 2018

3595-5833-mx

 

Բաղադրիչներ

 Ջուր – 250 մլ

Ելակ – 4-5 հատապտուղ

Կիտրոնի հյութ – 20 մլ

Կիտրոնի կեղև – 1/2 թ/գ

Շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի

large (2)

Պատրաստման եղանակը

Բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք կաթսայի մեջ և դնում կրակի վրա: Եռալուց հետո եփում ենք հատապտուղները 3 րոպե և կաթսան վերցնում կրակից: Խմիչքը հարել բլեդներով և սառեցնել: Ավելացնում ենք սառույց:

large